Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Olika lösningar för högstadieskolorna vid skolstart 11 januari

Olika lösningar för högstadieskolorna vid skolstart 11 januari

När vårterminen startar på måndag den 11 januari kommer undervisningen att se olika ut på de kommunala högstadieskolorna. Vissa elever kommer att på deltid fortsätta med distansundervisning och vissa elever återgår helt till närundervisning på plats i skolan.

Lennart Gustafsson på Ruds trygghetsboende i Karlstad blev den första värmlänningen att vaccineras mot covid-19. Foto: Øyvind Lund.

Lennart första värmlänningen att vaccineras mot covid-19

​Nu har vaccineringen mot covid-19 inletts. Och det är de äldsta och sårbaraste som vaccineras först. Lennart Gustafsson på Ruds trygghetsboende i Karlstad blev den första värmlänningen att vaccineras. ​– Jag tycker det känns väldigt bra. Jag vill ju inte ha den där sjukdomen, säger han.

Kommunstyrelsen i korthet den 22 december

Kommunstyrelsen i korthet den 22 december

Strategisk plan och budgetramar för åren 2022-2024 klubbades idag i kommunstyrelsen. Ett annat ärende var extrapengar till Wermland Opera och Värmlands museum som drabbats hårt under pandemin.

Flera smittade på boende i Karlstad

Flera smittade på boende i Karlstad

Karlstads kommun avråder nu starkt från besök på Hagaborgs trygghetsboende. Anledningen är att det förekommer smitta där.

Visa mer

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.