Gå direkt till innehåll

Ämnen: Konsert

Det blir en musik- och sommarfest när RIX FM Festival kommer till Stora torget i Karlstad.

RIX FM Festival kommer till Karlstad i juli

RIX FM Festival kommer till Stora torget i Karlstad den 25 juli med en färgsprakande sommarfest och några av de hetaste artisterna just nu. Festivalen är gratis och öppen för alla.

Pressinbjudan: Välkommen till exklusiv slutrepetition av en sprakande show

Pressinbjudan: Välkommen till exklusiv slutrepetition av en sprakande show

Dans, glädje, poesi och storslagna shownummer. Tisdag den 17 oktober öppnar vi dörrarna in till gamla Herrhagskyrkan för en exklusiv förhandsvisning och slutrepetition av en sprakande show, framförd av Karlstads kommuns dagliga verksamhet.
Här får media chansen att se sista repetitionen samt träffa deltagarna bakom showen. Den stora showen sätts upp på Scalateatern den 25 oktober och är en del

Pressinbjudan: Unik allsångsshow i Mariebergsskogen

Pressinbjudan: Unik allsångsshow i Mariebergsskogen

Välkommen att kicka igång sommaren på riktigt i musikens tecken! Torsdag den 15 juni klockan 19.00 bjuder Karlstads kommuns daglig verksamhet in till en unik och somrig allsångsshow i Mariebergsskogen, på Friluftsteaterns stora scen.
Tillsammans kommer showgruppen "Happy Feet", bandet "Unique and proud" och musikgruppen "Open Mindz" bjuda på en glädjefylld show med musik och gemenskap.
Ett

Nationaldagsfirande och sommarkväll på udden 5-6 juni

Nationaldagsfirande och sommarkväll på udden 5-6 juni

I år finns särskild anledning att fira nationaldagen då Sverige fyller 500 år! På den stora dagen, tisdag den 6 juni blir det traditionellt firande på Sandgrundsudden och i Museiparken med statyvandring, högtidsprogram, fika, tal, musikunderhållning i olika former, barnaktiviteter och välkomnande av kommunens nya svenska medborgare.

Christmas Night med Magnus Carlsson,  Elisa Lindström,  Sofia Källgren och Tommy Nilsson spelas in i Karlstad den 1 december. Fotograf: Kristofer Sandberg.

​Julaftonens julkonsert i tv4 visas från Karlstad

På julafton kommer julkonserten Christmas Night i Karlstad att visas på tv4. - Det är ett jättebra tillfälle att visa upp evenemangsstaden Karlstad för en bred målgrupp i nationell tv, säger Maria Westin, turismchef, Karlstads kommun.

Scenbygget inför Putte i parken är i full gång på Norra fältet. Foto: Camilla Kullander

Fortsatt samverkan för en trygg festival

Putte i parken är i full gång med att bygga upp festivalområdet på Norra fältet i Karlstad. Festivalen öppnar på torsdag 28 juni och pågår till lördag 30 juni. Det är fri entré och gratis bussar går från centrum ända fram till festivalområdet.

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.