Gå direkt till innehåll
Det blir en musik- och sommarfest när RIX FM Festival kommer till Stora torget i Karlstad.
Det blir en musik- och sommarfest när RIX FM Festival kommer till Stora torget i Karlstad.

Pressmeddelande -

RIX FM Festival kommer till Karlstad i juli

RIX FM Festival kommer till Stora torget i Karlstad den 25 juli med en färgsprakande sommarfest och några av de hetaste artisterna just nu. Festivalen har fri entré och är öppen för alla.

- Vi hoppas på folkfest och att det tillsammans med alla andra evenemang i sommar profilerar Karlstad som en attraktiv evenemangs- och musikstad där det alltid händer mycket, säger Frida Nilsson (C) kommunalråd, Karlstads kommun.

RIX FM Festival som firar 25 år är Sveriges största festivalturné med en bred publik och något för hela familjen. Årets artister offentliggörs senare. Viaplay Group Radio är nationell arrangör och Centrum Karlstad är lokal arrangör.

- Vi är oerhört glada över att välkomna RIX FM Festival till Karlstad denna sommar! Det är en fantastisk möjlighet för alla i vår stad att njuta av livlig musik och ett sprudlande evenemang. Nu längtar vi och ser fram emot att skapa festivalstämning i Karlstad tillsammans, säger Åsa Eriksson, VD, Centrum Karlstad.

  Det blir en härlig musikvecka i slutet av juli som förutom RIX FM Festival bjuder på lunchmusik i Stadsträdgården - dessutom kommer Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg till Mariebergsskogen. Lägg därtill resten av sommarens alla musikevenemang så som Kajen och spelningar i kvarteret Almen.

  För mer information kontakta:

  Åsa Eriksson, VD/centrumledare, Centrum Karlstad, mobil 073-600 92 09

  Cecilia Östlund, projektledare evenemang, Karlstads kommun, telefon 054-540 12 45

  Ämnen

  Regioner

  Kommunen med den glada solen som symbol

  I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.