Gå direkt till innehåll
Christmas Night med Magnus Carlsson,  Elisa Lindström,  Sofia Källgren och Tommy Nilsson spelas in i Karlstad den 1 december. Fotograf: Kristofer Sandberg.
Christmas Night med Magnus Carlsson, Elisa Lindström, Sofia Källgren och Tommy Nilsson spelas in i Karlstad den 1 december. Fotograf: Kristofer Sandberg.

Pressmeddelande -

​Julaftonens julkonsert i tv4 visas från Karlstad

På julafton kommer julkonserten Christmas Night i Karlstad att visas på tv4.
- Det är ett jättebra tillfälle att visa upp evenemangsstaden Karlstad för en bred målgrupp i nationell tv, säger Maria Westin, turismchef, Karlstads kommun. 

Det är tradition på tv4 att visa en julkonsert på julafton och i snitt brukar programmet ha cirka 500 000 tittare. I samband med att tv-programmet i år sänds från Karlstad kommer tv4 att visa bilder och vyer från staden.

- Att Karlstad syns i de här sammanhangen bidrar till att stärka bilden av Karlstad som en plats där det händer mycket spännande kulturarrangemang och på sikt lockar detta fler besökare och evenemang till kommunen, säger Maria Westin.

- Det är mycket roligt att man väljer att vända sig till Karlstad med frågan om att sända konserten. Vi har tidigare haft glädjen att arbeta med stora tv-produktioner och ser nu fram emot att genomföra ytterligare en stor sändning, säger Lennart Åhs, vd på Great Event of Karlstad.

Julkonserten Christmas Night hålls och spelas in på Karlstad CCC den 1 december med artisterna Magnus Carlsson, Elisa Lindström, Tommy Nilsson och Sofia Källgren.

Tv-sändningen är ett samarbete mellan Karlstads kommun, Great Event of Karlstad och eventbolaget Sangré Event som ansvarar för konserten.

- Karlstad är den plats som har bäst förutsättningar för oss att spela in konserten för tv. Vi är jättestolta att vi får möjligheten att sprida värme och glädje med vår konsert på bästa sändningstid på julafton, säger Cenneth Sangré, en av producenterna för Christmas Night.

Pressbilder för Christmas Night: https://www.christmasnight.se/press/

För mer information kontakta:

Maria Westin, turismchef, Karlstads kommun, mobil 070-529 75 50.
Lennart Åhs, Great Event of Karlstad, mobil 073-682 33 05.
Cenneth Sangré, Sangré Event, mobil 070-710 85 50.

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.