Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Rundgång slår upp portarna i Mitt i City

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Rundgång slår upp portarna i Mitt i City

Den 28 oktober 2023, öppnar Rundgång – en cirkulär popupgalleria – upp i Karlstad. Nu står det också klart att satsningen ska husera mitt i Mitt i City och intresserade aktörer har nu möjlighet att anmäla sig och vara med på resan mot en cirkulär framtid.

– Nu ska vi fylla popupen med lokala aktörer som vill provtrycka cirkulära koncept och testa framtiden. Som en klok person konstaterade häromdagen: “Framtidens affärsmodeller är cirkulära – surfa eller sjunk”. Samtidigt ger vi Mitt i City-besökarna möjlighet att kika in i framtiden och visa att omställningen är attraktiv, smart och krispig, säger Emma Sundh, projektledare för Rundgång, Karlstads kommun.

Den 5 september bjuds media in för att ta del av konceptet Rundgång, höra mer om den cirkulära framtiden och om vad popupen kommer att innehålla.

Medverkar gör: Emma Sundh, projektledare Rundgång, Cecilia Boman Lindström, ordförande i miljönämnden (MP), Karlstads kommun, Henric Barkman, miljöstrateg, Karlstads kommun, Mia Johansson, marknadschef, Karlstads Energi och Ann-Sophie Redfern, centrumchef, Mitt i City.

När?
5 september, kl 10:00
Var?
Bottenplan, Mitt i City
Kontaktpersoner:
Projektledare Emma Sundh, emma.sundh@karlstad.se och Henric Barkman, processledare för Klimatneutrala Karlstad 2030, 054 - 540 47 06.

Bakom initiativet står Karlstads kommun, Karlstads Energi AB och Mitt i City, tillsammans med samarbetspartnerna Karlstads universitet, Innovation Park och Coompanion Värmland. Rundgång är också en del av satsningen Klimatneutrala Karlstad 2030 som finansieras av Viable Cities.

Tidigare pressmeddelande: Rundgång – Karlstads första cirkulära popup-galleria!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Helena Wassén

Helena Wassén

Kommunikationsstrateg Miljöförvaltningen 054-540 64 64

Relaterat innehåll

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.