Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nu inviger vi Karlstads första cirkulära popup-galleria!

Den 28 oktober klockan 10:00 öppnar portarna till Karlstads första cirkulära popup-galleria! Du är varmt välkommen att närvara när kommunstyrelsen ordförande Linda Larsson (S), inviger popup-gallerian under Second hand-rundan.

På lördag arrangeras Second hand-rundan och när portarna slår upp till Mitt i City är det också äntligen dags att inviga Rundgång. Den cirkulära popup-gallerian är nu uppe i 40 medverkande aktörer som kommer att provtrycka sina cirkulära idéer. Som kund i gallerian kommer du att kunna handla, hyra och ta del av produkter och tjänster som är remake, svinnsmarta, renoverade, och utvald handplockad second hand.

Närvarar gör utöver kommunstyrelsens ordförande Linda Larsson (S), också bland annat Emma Sundh, projektledare Rundgång, Karlstads kommun, Mia Johansson, marknadschef, Karlstads Energi AB och Ann-Sophie Redfern, centrumchef, Mitt i City.

Datum:
28 oktober
Tid:
Kl. 10:00
Plats:
Entréplan, Mitt i City, i Karlstad

Kontaktpersoner:

Projektledare Emma Sundh, Karlstads kommun, emma.sundh@karlstad.se
Linda Larsson (S), kommunstyrelsens ordförande, Karlstads kommun, 054-540 12 89
Mia Johansson, marknadschef, Karlstads Energi, 054 - 540 52 06
Ann-Sophie Redfern, centrumchef, Mitt i City, 0734-201489

Mer information:

rundgang.se
karlstad.se/secondhandrunda

@rundgang_karlstad

Om Rundgång

Popup-gallerian kom till utifrån ett medborgarförslag och från en politisk motion och är ett sätt för oss att testa förutsättningarna och intresset för en återbruksgalleria i Karlstad. Popup-gallerian genomförs av Karlstads Kommun, Karlstads Energi AB, och Mitt i City. Dessutom samarbetar vi med många fler, som Karlstads universitet, Innovation Park, Coompanion Värmland. Och förstås, alla fantastiska aktörer som är eller vill bli mer cirkulära!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Helena Wassén

Helena Wassén

Kommunikationsstrateg Miljöförvaltningen 054-540 64 64

Relaterat innehåll

Pressinbjudan: Rundgång slår upp portarna i Mitt i City

Pressinbjudan: Rundgång slår upp portarna i Mitt i City

Den 28 oktober 2023, öppnar Rundgång – en cirkulär popupgalleria – upp i Karlstad. Nu står det också klart att satsningen ska husera mitt i Mitt i City och intresserade aktörer har nu möjlighet att anmäla sig och vara med på resan mot en cirkulär framtid. Den 5 september bjuds media in för att ta del av konceptet Rundgång, höra mer om den cirkulära framtiden och om vad popupen kommer att innehålla

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.