Gå direkt till innehåll

Ämnen: Underhållning

Cimberly Wanyonyi, vinnare av Idol 2023, Bolibompadraken och Sommarskuggan, samt Klara Hammarström.

Välkommen på Melfest på Stora torget

Karlstad välkomnar Melodifestivalen med färgsprakande underhållning på Stora torget! Intervjuer med Melodifestivalartisterna, uppträdande med Bolibompadraken och Sommarskuggan, Klara Hammarström och Idolvinnaren 2023.

Gerd.

Festlig invigning av Sommar i kvarteret Almen

På fredag 7 juli klockan 18.00 på den nya scenen inviger vi sommarens program i kvarteret Almen. Det blir dans, konserter med Gerd och med Visklubben Hallen och underhållning av gycklaren Marcel.

Nationaldagsfirande och sommarkväll på udden 5-6 juni

Nationaldagsfirande och sommarkväll på udden 5-6 juni

I år finns särskild anledning att fira nationaldagen då Sverige fyller 500 år! På den stora dagen, tisdag den 6 juni blir det traditionellt firande på Sandgrundsudden och i Museiparken med statyvandring, högtidsprogram, fika, tal, musikunderhållning i olika former, barnaktiviteter och välkomnande av kommunens nya svenska medborgare.

Pressinbjudan: Skolelever i storslagen körkonsert

Pressinbjudan: Skolelever i storslagen körkonsert

​Skolelever uppträder tillsammans med Boris René, Triple & Touch, Thandiwe Mbobo och Star Choir South Africa. Missa inte Star for Life in Concert i Sundstaaulan fredag den 22 mars!

Cecilia Aurell (i mitten) tillsammans med Matilda Gustavsson (till vänster) och Veronica Svensson (till höger) från restaurangen som alla finns med och hjälper till under julafton.

En jul för alla på Resurscentrum

Julafton är en uppskattad dag för många men tyvärr inte för alla. För den som är ensam eller som av annan anledning inte vill fira jul hemma så öppnar Resurscentrum i år upp för En jul för alla.

Visa mer

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.