Gå direkt till innehåll

Ämnen: Arbetslöshet

Byggelever och lärare från Karlstad på studieresa i Norrland

Byggelever från Karlstad bidrar till norrländsk konkurrenskraft

Under vecka 24 arrangerade bransch- och arbetsgivarorganisationen Byggföretagen tillsammans med vuxenutbildningen och Nobelgymnasiet i Karlstad samt Arbetsförmedlingen en studieresa till Norrland. Resan anordnades för byggelever från kombinationsutbildningen betongarbetare och bygg- och anläggningsprogrammet.

Slutkonferens 24 mars för projekt att stärka ungdomars ställning på arbetsmarknaden

Slutkonferens 24 mars för projekt att stärka ungdomars ställning på arbetsmarknaden

Slutkonferens 24 mars för projekt att stärka ungdomars ställning på arbetsmarknaden. Projektet Värmland ReAct, som arbetar med målgruppen unga som blivit arbetslösa under pandemin, avslutas snart. På slutkonferensen den 24 mars får du ta del av projektets framgångsfaktorer, utvärdering och en inspirationsföreläsning av Tobias Karlsson (Let's Dance).

Kommunstyrelsen i korthet den 21 februari

Kommunstyrelsen i korthet den 21 februari

Royal Rally of Scandinavia får drygt 1,4 miljoner kronor för att genomföra ett värmländskt rally i sommar. Kommunen yttrar sig i målet om Månsberget och ny rapport visar på färre arbetslösa under 2022. Det var några av ärendena på kommunstyrelsens möte.

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.