Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Asiatisk restaurang på Sundstagymnasiet

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Asiatisk restaurang på Sundstagymnasiet

En egen asiatisk restaurang i skolmatsalen. Den drömmen blir nu verklighet för eleverna på Sundsta- och Älvkullegymnasiet. På måndag den 24 september slås portarna upp!

Sundstagymnasiets skolrestaurang har nu inretts med en egen asiatisk hörna. Eleverna på både Sundstagymnasiet och Älvkullegymnasiet är välkomna dit med start på måndag den 24 september.

Alain Grenard är kostchef på Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning. 

- Vi breddar vårt utbud och ger eleverna fler alternativ till att äta i skolan. Skollunchen ska vara näringsrik, smakrik och rolig. Det blir roligare om det finns ett spännande utbud. Den asiatiska buffén blir ett tillägg till husmanskosten och det vegetariska som vi har sedan tidigare. Det blir även möjligt att ta med sig mat, något som är ovanligt på en skola och ger en vuxen campuskänsla, säger Alain Grenard.

Dag: Måndag 24 september
Tid: Klockan 12.00
Plats: Sundstagymnasiets matsal i Sundsta idrottshus

För mer information kontakta:
Alain Grenard, kostchef gymnasieförvaltningen, 070-20 60 280
David Falk, kommunikatör gymnasieförvaltningen, 076-11 88 290

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.