Gå direkt till innehåll
Välkommen på alla hjärtans dags-fika och ställ din konsumentfråga

Pressmeddelande -

Välkommen på alla hjärtans dags-fika och ställ din konsumentfråga

På alla hjärtans dag bjuder Karlstads kommuns konsumentrådgivning på fika och svarar på konsumentfrågor i Karlstadsrummet.

Runt alla hjärtans dag är det många som köper presenter till sina nära och kära. Det kan vara svårt att veta vilka rättigheter du har som konsument. Vad är det egentligen som gäller?

Sprider kärlek och kunskap

- Vi vill passa på att sprida kärlek och kunskap om vilka rättigheter du har som konsument på alla hjärtans dag. Vi bjuder Karlstadsborna på en trevlig fika och ger dem tillfälle att ställa konsumentfrågor, säger Jennie Rönnbäck, konsumentrådgivare på miljöförvaltningen.

Våra tre konsumentrådgivare arbetar för att få bort oschyssta metoder på marknaden. De ger konsumenter förköpsrådgivning, förebyggande konsumentrådgivning och hjälp till självhjälp vid reklamationer och tvistlösning. Rådgivningen är opartisk och gratis.

Dag: 14 februari, klockan 10.00-13.00
Plats: Karlstadsrummet, entréplan i bibliotekshuset i Karlstad

Läs mer om konsumentrådgivningen på karlstad.se/konsument

För mer information kontakta:

Jennie Rönnbäck, konsumentrådgivare på miljöförvaltningen, 054–5404683
Sofia Carlson, kommunikatör på miljöförvaltningen, 054-5406632

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Karlstads kommun bor över 90 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstad styrs efter valet 2014 av en allians mellan M, L, C, KD och MP. I Karlstads kommun arbetar cirka 7 000 medarbetare för visionen om att skapa god livskvalitet för 100 000 Karlstadsbor.

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.