Gå direkt till innehåll
Eva Lisa Holtz arena öppnar upp för Allmänhetens löpning

Pressmeddelande -

Eva Lisa Holtz arena öppnar upp för Allmänhetens löpning

Under vintersäsongen öppnar vi upp Eva Lisa Holtz arena för fler motionärer till Allmänhetens löpning.

Varje tisdag och torsdag med start 6 december är frusna motionärer välkomna in i värmen för att kostnadsfritt löpträna på 200 meters banan mellan 12.00-13.00.

- Vi är väldigt glada att vi nu kan öppna upp den nya Eva Lisa Holtz arena så att allmänheten kan nyttja de fina banorna vi har där. Det är viktigt att främja folkhälsan, och att hitta platser som Karlstadbor spontant kan använda för motion är därför väldigt viktigt för oss, säger Johanna Larsson (M), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Den 13 april invigdes inomhusarena Eva Lisa Holtz då den fylldes med olympier, världsrekordhållare, svenska mästare och framtidens stjärnor och fick testa vad arenan går för. Efter sommaren stod nästan hela området klart och i september i år genomförde vi en Idrottsfestival där allmänheten bjöds in för olika aktiviteter.

- Det är jättekul att nu återuppta en “nygammal” aktivitet, allmänhetens löpning för medborgarna. Det blir extra kul att få erbjuda den i vår nya fina arena som nu är i full drift och nyttjas från morgon till kväll. Det blir också ett tillfälle för oss på Kultur- och Fritidsförvaltningen att visa upp arenan och dess fina träningsmiljö, säger Cecilia Stjernlöf, arenachef på kultur- och fritidsförvaltningen.

Välkommen till Eva Lisa Holtz arena tisdagen 6 december klockan 12.00 då kultur- och fritidsnämndens ordförande, Johanna Larsson (M) och arenachef Cecilia Stjernlöf finns på plats.

När: Tisdag 6 december klockan 12.00

Plats: Eva Lisa Holtz arena

För mer information kontakta:

Johanna Larsson, ordförande Kultur- och fritidsnämnden, 054-540 29 31, johanna.larsson@karlstad.se

Cecilia Stjernlöf, Arenachef, kultur- och fritidsförvaltningen, 054-540 67 65, cecilia.stjernlof@karlstad.se

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 96 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.