Gå direkt till innehåll
Tareq Taylor spelar in matlagningsprogram i Karlstad

Nyhet -

Tareq Taylor spelar in matlagningsprogram i Karlstad

Den folkkära kocken och tv-personligheten Tareq Taylor besöker Karlstad för att spela in ett avsnitt av tv-programmet Tareq Taylor's Nordic Cookery. Det kommer att visas på svenska tv-kanalen Godare som distribueras till flera andra utländska kanaler.

I sitt tv-program besöker han olika destinationer i de nordiska länderna för att samla ihop de allra bästa smakupplevelserna och samtidigt visa upp omgivningarna där programmet spelas in. Programmet visas i över 100 länder och når cirka en miljon tv-tittare de första tio veckorna.

Tareq kommer att laga mat i Inre hamn där journalister är välkomna vid inspelningen kl 16.00 för att sedan kunna ställa frågor i fem till tio minuter.

Turismverksamheten på Karlstads kommun är med i satsningen för att stärka Karlstad som resmål med fokus på matupplevelser. Samarbetet med Tareq Taylor's Nordic Cookery är en del av det strategiska arbetet där Karlstad ska bli ett av Sveriges bästa besöksmål.

Mer information: 
Maria Östling, projektledare turism, Karlstads kommun, telefon: 070-001 59 57

DAG: fredag 12 augusti

TID: Inspelningen börjar kl 16.00

PLATS: Inre hamn vid båtbussarna, Karlstad

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 96 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.