Gå direkt till innehåll
Vinn ett jobb - i år igen!

Pressmeddelande -

Vinn ett jobb - i år igen!

Förra året vann Ronja Dahlman ett jobb för sin idé om en välkomnande mötesplats i utemiljö. Nu ger Karlstads kommun åter igen studenter på Karlstads universitet chansen att vinna ett jobb!

Vinn ett jobb går ut på att heltidsstuderande studenter på Karlstads universitet får komma med idéer som bidrar till utvecklingen av Karlstad.

Vinnaren får förverkliga sin idé samtidigt som hen får värdefull arbetslivserfarenhet och lön.

Visstidsanställning på 100 timmar

Visstidsanställningen omfattar 100 timmars arbetstid som studenten själv disponerar under perioden 15 april - 31 oktober 2021. Lönen räknas ut ifrån en månadslön på 22 000 kronor och betalas när idén är genomförd.

Kravet på idén är att den måste rymmas inom koncernen Karlstads kommuns ansvarsområden eller verksamheter samt att den kan kopplas till vår värdegrund och vision.

Ronja vann 2020

Ronja Dahlman vann ett jobb år 2020, som var premiärupplagan av Vinn ett jobb. Hennes idé gick ut på att skapa en plats där Karlstadsbor kan träffas och skaffa nya bekantskaper i en välkomnande utemiljö. Resultatet blev en stockbänk på Gubbholmen smyckad med värmländska citat.

Kopplat till Hotspot

Konceptet Vinn ett jobb är kopplat till Karlstads kommuns monter på universitetsmässan Hotspot, som i år genomförs digitalt den 17 februari.

Ansökan har nu öppnat och idén måste vara inskickad senast den 28 februari klockan 23.59.

All information och anmälningsformulär finns på karlstad.se/vinnettjobb

Vinnaren utses av en jury bestående av HR-chefer i koncernen Karlstads kommun. Därefter kontaktas vinnaren av Gunilla Nilsson, HR-direktör.

För mer information kontakta:

Gunilla Nilsson, HR-direktör, 054-540 10 79
Frida Öjstrand, kommunikatör, 054-540 10 92
David Falk, kommunikatör, 054-540 56 33

Bifogad bild

Förra årets vinnare Ronja Dahlman vid sin stockbänk på Gubbholmen. Foto: Karlstads kommun

Ämnen

Taggar

Regioner

Relaterat material