Gå direkt till innehåll
Teater, film, konst och nyskapande kreativitet lyser upp höstmörkret

Pressmeddelande -

Teater, film, konst och nyskapande kreativitet lyser upp höstmörkret

Nu på fredag 21 september är det dags för årets Kulturnatten i Karlstad - en kväll fylld av aktiviteter att titta på, delta i och fångas av. Ta en promenad genom centrala stan och låt Kulturnattens myller av aktiviteter värma, glädja och inspirera dig

Huvudtemat för årets Kulturnatt är teater, men kvällen innehåller en bred mix av olika kulturella och konstnärliga uttryck. Kvällens program börjar från 17.30. Museiparken, Bibliotekshuset; Stadsbiblioteket, Arenan, Skaparverkstan och Karlstadsrummet, UNO, Värmlands museum, Brigadmuseum, Konstfrämjandet Värmland, Värmlandsteatern, Kvarteret Almen, Wermland Opera, Konsthantverkarna och Galleri Bergman står som värdar för kvällens aktiviteter.

Kulturnatten är öppen för alla åldrar och det är fri entré till allt.

- Det är kul att få erbjuda detta arrangemanget till Karlstadsborna tillsammans med alla duktiga arrangerande aktörer. Vi hoppas att alla ska få en trivsam kväll och natt och få upptäcka hur spännande Karlstad är, säger Amalia Linninger, projektledare kultur.

Program

Programmen för Kulturnatten och KulturKnatta finns på karlstad.se/kulturnatt

…och på lördag är det dags för KulturKnatta

Dagen efter, lördag den 22 september klockan 11.00–16.00 arrangeras Kulturnattens lillasyster KulturKnatta. En dag full av roliga aktiviteter för barn mellan 3–12 år i Bibliotekshuset och Värmlands museum. Alla aktiviteter är gratis.

För mer information kontakta:

Kulturnatten: Amalia Linninger, projektledare kultur
054-540 24 33
amalia.linninger@karlstad.se

KulturKnatta: Åsa Svanström, projektledare kultur
054-540 24 39
asa.svanstrom@karlstad.se

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.