Gå direkt till innehåll
Susanne Edsgård blir ny VD för Karlstads Parkerings AB.
Susanne Edsgård blir ny VD för Karlstads Parkerings AB.

Pressmeddelande -

Susanne Edsgård blir ny VD för Karlstads Parkerings AB

Det kommunala parkeringsbolaget ska utvecklas och nu är det klart att det blir Susanne Edsgård som får uppdraget att forma framtidens parkeringslösningar i Karlstad.

– Det känns väldigt spännande att få utveckla parkeringsverksamheten i Karlstad i samverkan med kommunens förvaltningar, bolag och externa aktörer, säger Susanne Edsgård.

Karlstad växer och står inför den största stadsutvecklingen i modern tid, vilket kräver strategisk planering av både infrastruktur och parkeringslösningar. Från och med den 1 januari nästa år kommer Karlstads Parkerings AB att ta över ansvaret för all parkering på kvarters- och gatumark i kommunen.

Bolaget får också ett utökat uppdrag som innebär utvecklingsansvar för framtida parkeringslösningar och att vid behov ta fram underlag för investeringar i parkeringshus.

– Susanne Edsgård har god kunskap inom samhällsbyggnadsområdet och en lång erfarenhet av projektledning med flera inblandade aktörer. Vi är väldigt glada över att få henne som ny vd för bolaget, säger Peter Kullgren, styrelseordförande.

Susanne Edsgård är utbildad civilingenjör och lantmätare samt har en magisterexamen i projektledning. Sedan sex år tillbaka jobbar hon som chef för lantmäteriavdelningen på stadsbyggnadsförvaltningen. Innan dess jobbade hon på Räddningsverket och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap i 13 år.

För mer information kontakta:

Susanne Edsgård, tillträdande VD Karlstads Parkerings AB,
telefon 070-001 02 12.

Peter Kullgren, styrelseordförande Karlstads Parkerings AB,
telefon 070-532 77 00.

Ämnen

Regioner

Relaterat material