Gå direkt till innehåll
Sundstabadet vill bidra till en stämningsfull jul

Pressmeddelande -

Sundstabadet vill bidra till en stämningsfull jul

Efter förra årets succé för både personal och besökare så kommer Sundstabadet att hålla öppet för allmänhet och särskilt utvalda barnfamiljer på julafton även i år.

- Julen är en tid för samhörighet, men alla har inte möjligheten till ett julfirande. Genom ett samarbete med Stadsmissionen kan vi bidra till att fler familjer får en fin start på julafton och ges möjligheten att skapa goda minnen tillsammans, oavsett vilka förutsättningar man har, säger Robert Halvarsson (MP), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Ett samarbete som gör julafton till något extra

Tillsammans med Stadsmissionen bjuds särskilt utvalda barnfamiljer in till Sundstabadet. De kommer under dagen att ha tillgång till alla bassänger, relaxavdelningen, basturum samt bjudas på fika.
Förutom samarbetet med Stadsmissionen är det flera aktörer som är med och bidrar till att göra dagen minnesvärd och speciell. Elever från nobelgymnasiet kommer erbjuda möjlighet att klippa sig eller fixa håret, Karlstad Racketcenter bidrar med presentkort och Ungdomens hus (Uno) slår in klappar som kommer delas ut till de inbjudna barnen.

Det händer i badhuset 24 december

Badhuset håller öppet mellan klockan 09.00-12.00 för allmänheten. Besökarna kommer att mötas av julmusik, doft av nygräddade lussekatter och nybryggt kaffe i kafeterian.
Alla bassänger kommer vara öppna och tillgängliga under dagen. För vuxna och de lite äldre barnen, som vill utmana sig kommer det finnas möjlighet att ta sig an en hinderbana i motionsbassängen eller tävla mot en kompis i ruschkanan.

För mer information kontakta:

Robert Halvarsson (MP), ordförande kultur-och fritidsnämnden,
054-540 80 05, robert.halvarsson@karlstad.se

Mark Pulman, enhetschef Sundstabadet, kultur- och fritidsförvaltningen,
054-540 47 42, mark.pulman@karlstad.se

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.