Gå direkt till innehåll
Sundstabadet slår rekord i påskaktiviteter

Pressmeddelande -

Sundstabadet slår rekord i påskaktiviteter

Aldrig förr har Sundstabadet bjudit på fler påsköverraskningar än i år. Med start på långfredagen och tio dagar framåt, över hela påsklovet, händer något nytt varje dag på Sundstabadet.

Under skolloven arrangeras det alltid roligheter på Sundstabadet. Men denna påsk är nått alldeles extra.

- Karlstadsborna ska alltid känna att det händer grejer hos oss på anläggningen och när vi har möjlighet att lägga extra krut under påsklovet tar vi såklart den, säger Mark Pulman, enhetschef på Sundstabadet.

Mellan 7/4 – 16/4, arrangeras en handfull olika aktiviteter varje dag för att passa allt ifrån de yngsta gästerna, via lovfirande ungdomar och deras föräldrar, till de som njuter av ett pensionärsliv. Det kommer bland annat att bjudas på mermaid, lovspa, fiskdamm, familjevattenpass och tävling i den uppblåsbara hinderbanan där snabbast vinner! Det bjuds även på specialgjorda vattenträningspass för den träningssugna och självklart finns motionsbassängerna redo även under lovet för den som önskar simma några längder. Även i Sundstabadets serveringar kommer påsken göra sig påmind.

- Det kommer att bli full rulle hos oss, som det ska va! Personligen ser jag mest fram emot tävlingarna inne i hinderbanan. Det är gratis att vara med och vi kommer att tävla vid tre olika tillfällen, både på påskafton och även två gånger under påsklovet. Det kommer att bli fullt ös och självklart massor av välfyllda påskägg att tävla om! Säger Mark Pulman, enhetschef på Sundstabadet.

För mer information kontakta:

Mark Pulman, enhetschef Sundstabadet, 054 – 540 47 42, mark.pulman@karlstad.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.