Gå direkt till innehåll
Sundstabadet laddar för årets största konferens för vattenträning

Pressmeddelande -

Sundstabadet laddar för årets största konferens för vattenträning

På söndag bjuder Sundstabadet in till H20-dagarna, Sveriges största konferens för vattenträning. Under två dagar kommer över 100 deltagare från hela landet till Karlstad för att delta på över 30 vattenträningspass och föredrag.
- Det är fantastiskt att vi får bjuda in kollegorna från hela landet för att inspirera och bidra till att utveckla vattenträningen i Sverige, säger Erika Sjöberg, vattenträningsansvarig på Sundstabadet.


Vatteninspirationsdagarna H2O återvänder till Sundstabadet. Anläggningen har vid två tidigare tillfällen, 2016 och 2018, stått värd för konferensen. Beslutet att låta Sundstabadet arrangera evenemanget togs tidigare i år av styrelsen i Svenska Badmästareförbundet.

Sundstabadet är en av landets absolut bästa anläggningar när det kommer till vattenträning. 

- Vi vill självklart förlägga H2O-dagarna på en anläggning som ligger i framkant, säger Sara Hammar, ordförande i Svenska Badmästareförbundet.

Arrangemanget genomförs 14-15 augusti 2022. Förhoppningen är att H2O-dagarna ska göra att Sundstabadets ordinarie vattenträningsutbud kommer att vara ännu mer spännande och nydanande för Karlstadsborna till hösten.

- Vår målsättning är att vara en av landets toppanläggningar när det kommer till vattenträning och det här evenemanget ger oss en utmärkt möjlighet att utvecklas ytterligare och erbjuda ännu bättre vattenträning för Karlstadsborna, säger Håkan Dahlgren, projektledare H20-dagarna.

Dag: Söndag 14 augusti 2022

Tid: Klockan 13.30

Plats: Receptionen på Sundstabadet

För mer information kontakta:

Erika Sjöberg, vattenträningsansvarig Sundstabadet, 054 – 540 24 58

Håkan Dahlgren, projektledare H20-dagarna, 073 – 640 75 99

Anne Asterhäll, projektledare H20-dagarna, 073 – 424 54 77

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.