Gå direkt till innehåll
Sundsta- Älvkullegymnasiet bjuder på digital konsert

Pressmeddelande -

Sundsta- Älvkullegymnasiet bjuder på digital konsert

Torsdag den 25 mars har du möjlighet att njuta av sång och musik digitalt – helt kostnadsfritt och publikfritt! 

Musikinriktningen på Sundsta- Älvkullegymnasiet arrangerar den livesända konserten. Under kvällen kan du njuta av både sång och musik hemifrån. Eleverna utlovar ett trevligt program bestående av kör, vokalensemble och sångsolister från alla tre årskurser.

Livesänds på gymnasieskolans facebooksida

Konserten kommer livesändas direkt från Tingvallakyrkans lokaler via Facebook Live och hela konserten är kostnadsfri. Du hittar länk till evenemanget direkt på gymnasieskolans facebooksida.

Håkan Agnarsson, lärare på det estetiska programmet, är glad över möjligheten att låta eleverna få göra musik tillsammans igen. 

- Nu när det inte går att ha konserter på vanliga sätt är det otroligt roligt att vi kan göra det under ordnade former och kunna dela upplevelsen med alla på det här sättet, säger Håkan.

Dag: torsdag 25 mars
Tid: klockan 18:00
Plats: online, via Sundsta- Älvkullegymnasiets facebook.

För mer information kontakta:

Håkan Agnarsson, 054 540 18 08, lärare estetiska programmet

    Ämnen

    Kategorier

    Regioner

    Kommunen med den glada solen som symbol

    I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.