Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Stöd i värmen prioriteras först

Med anledning av värmeböljan som råder kommer vi från och med i dag och fram till nästa fredag att prioritera stöd i värmen före städning inom hela verksamheten för vård och omsorg.

Därför kommer till exempel trivseltid i skugga, tid för vätskeintag och glassätning att prioriteras allra först.

Besöket för att städa kommer inte att ställas in, utan användas för just detta. Som vanligt tar vi hänsyn till kundernas önskemål. Naturligtvis utför vi den städning som behövs när det gäller hygien som till exempel kök och toalett. Vi kommer veckovis att bedöma läget efter rådande väder.

– Jag ser det som en win-win-situation i den rådande värmeböljan. Tryggheten för våra kunder samt arbetsmiljön för våra medarbetare, säger Lars-Göran Melin, tf. vård- och omsorgsdirektör.

För mer information kontakta:

Lars-Göran Melin, tf. vård- och omsorgsdirektör, vård- och omsorgsförvaltningen, 054-540 56 13, lars-goran.melin@karlstad.se

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.