Gå direkt till innehåll
Stadsbiblioteket är stängt 19 juni till 2 juli

Pressmeddelande -

Stadsbiblioteket är stängt 19 juni till 2 juli

Renoveringen av Stadsbiblioteket går nu in i den sista avslutande delen och Stadsbiblioteket behöver vara stängt från 19 juni fram till 2 juli.

Under tiden det är stängt går det inte att låna eller hämta ut böcker på Stadsbiblioteket. Återlämning av medier kan göras i en återlämningslåda på plan 2 i Bibliotekshuset. Under stängningen hänvisar vi till närbiblioteken i Karlstads kommun, där finns också möjlighet att använda datorer, skriva ut och kopiera. Närbiblioteken är alla öppna fram till 30 juni, Kronoparkens bibliotek har öppet hela sommaren. Många biblioteksärenden som till exempel omlån kan göras på www.bibliotekvarmland.se.

Har du frågor under tiden Stadsbiblioteket har stängt kan du ringa 054-540 2400 eller kontakta oss via e-post biblioteket@karlstad.se.

Välkommen åter 3 juli då vi slår upp dörrarna till ett helt nyrenoverat Stadsbibliotek!

För frågor kring renovering och stängning kontakta:

Åsa Hansen, bibliotekschef, kultur- och fritidsförvaltningen, Karlstads kommun
054-540 23 72
asa.hansen@karlstad.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 96 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.