Gå direkt till innehåll
Sjömacken på Kanikenäset öppnar 28 juni

Pressmeddelande -

Sjömacken på Kanikenäset öppnar 28 juni

Sjömacken på Kanikenäset, som ska drivas av Karlstads kommun den här säsongen, öppnar 28 juni. Macken kommer vara obemannad och öppen dygnet runt.

- Vår förhoppning var att kunna öppna redan innan midsommar, men vi behöver invänta att betalningslösningen är på plats vilket vi fått besked om att den ska vara i slutet av nästa vecka. Så planen är att vi är igång från och med 28 juni, säger Marianne Fröding, samordnare på teknik- och fastighetsförvaltningen.

Sjömacken kommer att vara obemannad och erbjuda bensin och diesel. Macken kommer att vara öppen dygnet runt och betalning sker via kort. Under högsäsong kommer daglig tillsyn att utföras av Karlstads kommuns gästhamnspersonal.

Vid fel ska besökare kontakta kommunens Kontaktcenter på telefon 054-540 00 00, vilket det finns information om på plats.

Kontakt:

Marianne Fröding, samordnare, 054-540 68 90

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.