Gå direkt till innehåll
Så här påverkas Karlstadsborna av skärpta allmänna råd

Pressmeddelande -

Så här påverkas Karlstadsborna av skärpta allmänna råd

Nu måste vi hjälpas åt för att hejda smittspridningen och Karlstads kommun ställer om inom flera verksamheter. Under torsdagen beslutade Folkhälsomyndigheten att införa skärpta allmänna råd för Värmland och kommunen vidtar därför en rad åtgärder.

Vi bjuder in till en digital, strömmad pressträff där vi berättar hur vi kommer att anpassa verksamheten till de skärpta råden och hur vi ska göra det enkelt för Karlstadsborna att följa de lokala råden. Sändningen kommer att kunna bäddas in om ni vill sända den i era kanaler.

Anmäl dig om du vill delta på pressträffen senast klockan 8.30 imorgon fredag, så får du en inbjudan så att du kan delta digitalt.

Medverkar på pressträffen gör bland annat kommunstyrelsens ordförande Per-Samuel Nisser, kommundirektör Ulf Nyqvist, Kristin Idskog, kultur- och fritidsdirektör samt Maria Källström skoldirektör på barn- och ungdomsförvaltningen.

Dag: Fredag 13 november

Tid: Kl 10.00

Plats: Pressträffen sker digitalt

Anmälan: Senast 13 november klockan 8.30 till katarina.lindstrom@karlstad.se

För mer information kontakta: Katarina Lindström, kommunikationsdirektör, 070-565 99 37.

Välkommen! 

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.