Gå direkt till innehåll
Några av våra kunder som idag har daglig verksamhet.
Några av våra kunder som idag har daglig verksamhet.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Vinn-vinn-dagen uppmärksammar daglig verksamhet – en vinnande funktion för både deltagare och företag

Att skapa nya möjligheter för personer med funktionsnedsättning - och samtidigt stärka Karlstads företag. Visst låter det som en riktig Vinn-vinn-funktion?

Tisdagen den 6 mars bjuds företagare in till en dag för att lära sig mer om daglig verksamhet, en insats som idag ger cirka 115 kunder i Karlstad sysselsättning på företag runt om i Karlstad.

Dagen är också en mötesplats för personer med funktionsnedsättning att ta del av Karlstads kulturutbud och en möjlighet att tycka till om sin stad. Som extra dragplåster så visas konsten som togs fram under Lerins lärlingar, det bjuds på underhållning av bandet Unique & Proud och representanter av både företag och deltagare som idag har daglig verksamhet finns på plats.

Dag: Tisdagen den 6 mars

Tid: Kl.14.00 (se hela programmet för dagen på karlstad.se/vinnvinn)

Plats: Karlstad CCC

Välkommen!

För mer information kontakta:
Helena Johansson, utvecklingsledare. Telefon: 054-540 58 18

Marléne Lund Kopparklint, ordförande i vård- och omsorgsnämnden, Telefon: 054-540 54 77

Evelina Bäck, kommunikatör. Telefon: 054-540 56 33

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Karlstads kommun bor över 90 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstad styrs efter valet 2014 av en allians mellan M, L, C, KD och MP. I Karlstads kommun arbetar cirka 7 000 medarbetare för visionen om att skapa god livskvalitet för 100 000 Karlstadsbor.

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.