Gå direkt till innehåll
Den 26 oktober utbildas politiker och kommunchefer i hur vätgas kan användas i det framtida energisystemet. Medierna är välkomna till Karlstad Airport när den nya vätgastekniken visas upp.
Den 26 oktober utbildas politiker och kommunchefer i hur vätgas kan användas i det framtida energisystemet. Medierna är välkomna till Karlstad Airport när den nya vätgastekniken visas upp.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Vilken roll har vätgasen i framtidens energisystem?

Den 26 oktober utbildas politiker och kommunchefer i hur vätgas kan användas i det framtida energisystemet. Medierna är inbjudna när den nya vätgastekniken visas upp på Karlstad Airport.

- Vi kommer att beskriva hur vätgasen kan bli en naturlig del av det framtida energisystemet i Värmland och hur den kan bidra till ökad samhällssäkerhet", säger Erik Kornfeld, vd på Karlstads Energi AB.

Klockan 9.00-9.30 visar Nilsson Energy upp den nya vätgastekniken för medierna som då har möjlighet att fotografera och ställa frågor. Inbjudna politiker och kommunchefer i Karlstadsregionen samt Torsby, Hagfors och Kristinehamns kommun med flera kommer sedan att delta på ett seminarium om vätgas.

Teknik- och fastighetsförvaltningen på Karlstads kommun står som värd för dagen tillsammans med Karlstads Energi, Karlstad Airport och Karlstads El- och stadsnät.

Dag: 26 oktober
Tid: 9.00-9.30
Plats: Karlstad Airport

Välkomna!

För mer information kontakta:
Johan Thelander, affärsstrateg, Karlstads Energi
johan.thelander@karlstad.se, 054-540 72 32

Erik Kornfeld, vd, Karlstads Energi
erik.kornfeld@karlstad.se, 054-540 71 84

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.