Gå direkt till innehåll
​​Pressinbjudan: välkommen till invigning av​Molkoms strandpromenad

Pressmeddelande -

​​Pressinbjudan: välkommen till invigning av​Molkoms strandpromenad

Efter ett förslag från Molkomsbor med över 800 underskrifter har nu strandpromenaden i Molkom rustats upp och är klar för att invigas. Kom till nya grillplatsen för firande och fika tillsammans med kommunen och föreningen Mera Molkom.

Den cirka 1,3 kilometer långa strandpromenaden har sedan 2020 löpande rustats upp och kompletterats med nya delar. Det sista har precis kommit på plats och det är dags för invigning.

Vid invigningen medverkar kommunalråden Monika Bubholz (MP) och Frida Nilsson (C) samt representanter från föreningen Mera Molkom som varit delaktiga i arbetet med strandpromenaden. Även en av personerna som lämnade in e-förslaget till kommunen kommer att medverka.

Invigningen är öppen för Molkomsborna och vi bjuder på fika. Mer information om vad upprustningen av strandpromenaden har inneburit berättar vi om vid invigningen.

Dag: Torsdag 30 maj

Tid: Kl 12.00

Plats: Grillplatsen nära Graningebadet (Lillgatan, Molkom)

https://maps.app.goo.gl/wVckJr88ao4e9yAU8

För mer information kontakta

Henrik Lindholm, landsbygdsutvecklare, kommunledningskontoret, tfn 054-540 10 33

(Annica Granlund, kommunikationsstrateg teknik- och fastighetsförvaltningen, tfn 054-540 68 66)

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.