Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Välkommen på startskottet för medborgardialog om Wennbergsparken

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Välkommen på startskottet för medborgardialog om Wennbergsparken

Karlstads kommun vill veta vad Karlstadsborna vill göra i Wennbergsparken i Viken. Genom medborgardialog från 6 till 30 april kan du tycka till om hur Wennbergspakren ska utvecklas. Media är varmt välkomna att delta på startskottet av medborgardialogen då vi är på plats i parken för att prata med Karlstadsborna.

- Vi vill knyta ihop hela parken på ett bra sätt och frågar därför Karlstadsborna vad de vill göra i Wennbergsparken. Vad är det som de saknar idag? Efter avslutat medborgardialog kommer vi att gå igenom allt som vi har fått in och sedan göra en plan framåt för parken, säger Louise Thyberg, landskapsarkitekt.

Träffa oss på plats i parken

Du kan tycka till digitalt via enkät. Du kan även träffa oss på plats i Wennbergsparken, prata med oss om utvecklingen och svara på enkäten i pappersformat. Här kan du läsa mer om medborgardialogen: karlstad.se/wennbergsparken

Media är varmt välkomna till första tillfället i Wennbergsparken. Medverkande är Monika Bubholz (MP), teknik- och fastighetsnämndens ordförande och Louise Thyberg, landskapsarkitekt på teknik- och fastighetsförvaltningen.

Dag och tid: 6 april, klockan 11.00

För mer information kontakta:

Louise Thyberg, landskapsarkitekt, teknik- och fastighetsförvaltningen, telefon: 054-540 18 27

Monika Bubholz (MP), ordförande i teknik- och fastighetsnämnden, telefon: 054-540 12 85

Sofia Carlson, kommunikatör, teknik- och fastighetsförvaltningen, telefon: 054-540 69 87

Välkommen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.