Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Välkommen på invigning för Norrstrands torg på onsdag

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Välkommen på invigning för Norrstrands torg på onsdag

På onsdag har det blivit dag att inviga Norrstrands torg, det lilla torget som egentligen är en park som har gjorts i ordning och utvecklats under året.

Som en liten ö ligger det lilla torget, som egentligen räknas som en park, i korsningen mellan Norrstrandsgatan och Vävaregatan. Under året har Karlstads kommun gjort i ordning och utvecklat ytan som nu bland annat fått nya ytskikt, hängytor, mysig belysning och grill. Till våren kommer det växa upp grönska i form av växter som ska gynna pollinatörer.

På onsdag är Frida Nilsson (C), kommunalråd och ordförande i tillväxtutskottet och Monika Bubholz (MP), kommunalråd och ordförande i teknik- och fastighetsnämnden, tillsammans med verksamhetspersoner från teknik- och fastighetsförvaltningen, på plats för att inviga torget och berätta mer om projektet.

Media och allmänheten är välkomna att delta på invigningen. Vi bjuder på fika så långt lagret räcker.

Dag: Onsdag 8 november

Tid: 14.00

Plats: Korsningen Norrstrandsgatan/Vävaregatan.

Varmt välkommen!

För mer information kontakta:

Louise Tyberg, landskapsarkitekt, 054-540 18 27

Stefanie Myrin, kommunikationsstrateg, 054-540 46 88

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.