Gå direkt till innehåll
Ny grillplats i Kronoparksskogen
Ny grillplats i Kronoparksskogen

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Välkommen på invigning av Kronoparksskogen

Karlstads kommun har byggt ett nytt grillhus, ett vindskydd med sittplatser, en sagostig och anlagt en motorikbana i Kronoparksskogen i anslutning till elljusspåret. Välkommen på invigning av Kronoparksskogen 23 november.

Kronoparksskogen är ett populärt friluftsområde som används av Karlstadsbor i alla åldrar. För att göra området ännu härligare har Karlstads kommun utvecklat området genom att bygga ett grillhus, en motorikbana och en sagostig med bland annat träskulpturer och träinstrument. Det har även byggts ett vindskydd med sittplatser som ger möjlighet till uteundervisning.

Detta händer på plats

Invigningen bjuder på invigningstal, grillen tänds i grillhuset och det kommer bjudas på korv med bröd. Möjlighet att se sig omkring och uppleva friluftsområdet. Vid invigningen medverkar bland andra

  • Frida Nilsson (C), ordförande tillväxtutskottet
  • Monika Bubholz (MP), ordförande teknik- och fastighetsnämnden
  • Robert Halvarsson (MP), ordförande kultur- och fritidsnämnden

Dag: Torsdag 23 november
Tid: Klockan 13.00
Plats: Kronoparksskogen, ligger i anslutning till elljusspåret vid universitetet. Följ Universitetsgatan förbi KAU och skyltning mot Ringsåker och när gatan övergår i grusväg så kommer strax parkeringen till motionsspåret.

För mer information kontakta:
Jessica Sjöstedt, kommunikationsstrateg, kultur- och fritidsförvaltningen tfn 054-540 76 54

Välkommen!


Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.