Gå direkt till innehåll
Restaurang- och livsmedelsprogrammet samt hotell- och turismprogrammet på Tingvallagymnasiet certifieras enligt Visitas kvalitetssäkringsmodell.
Restaurang- och livsmedelsprogrammet samt hotell- och turismprogrammet på Tingvallagymnasiet certifieras enligt Visitas kvalitetssäkringsmodell.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Två av Tingvallagymnasiets utbildningar certifieras av Visita

Programmen restaurang och livsmedel samt hotell och turism på Tingvallagymnasiet har uppfyllt kraven för att certifieras enligt bransch- och arbetsgivarorganisationen Visitas kvalitetssäkringsmodell.

Certifieringen är ett kvitto på att restaurang- och livsmedelsprogrammet med båda inriktningarna bageri och konditori samt kök och servering och hotell- och turismprogrammet har ett samarbete med besöksnäringen som gör att eleverna på utbildningen får lära sig det som är aktuellt och efterfrågat i branschen.

Positiva reaktioner från den lokala branschen

Anna Björkenstam Wedberg, hotelldirektör på Elite Stadshotellet Karlstad är mycket positiv till certifieringen.

- Det är verkligen toppen att Tingvalla har tagit sig an uppdraget att bli certifierade. Eleverna är våra framtida kollegor och det är av högsta vikt att utbildningen är kvalitetssäkrad.

Även på Swenströmskas stenugnsbageri är Lotta och Ronnie Dyhr-Nielsen positiva till certifieringen.

- Vi tycker det är väldigt positivt och bra för framtida god samverkan mellan utbildningen och branschen.

Dag: 11 oktober
Tid: Klockan 10.30
Plats: Elite Stadshotellet, Karlstad

För mer information kontakta:

Mikael Rundh, gymnasiechef Tingvallagymnasiet, 054 540 14 43


Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 7 500 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.