Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Träffa legitimerade tomtar tillsammans med Tuggeliteskolans elever

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Träffa legitimerade tomtar tillsammans med Tuggeliteskolans elever

Imorgon sprider Tuggeliteskolan extra julstämning genom att låta sina elever få träffa en legitimerad tomtemor och tomtefar.

150 elever i årskurs F-3 kommer i omgångar att få leta bokstäver som till slut leder dem in i skogen bakom skolan och bort till tomtemor och tomtefar - som båda är legitimerade tomtar och medlemmar i Sveriges tomtegille. Inne i skogen blir det julmys med brasa, julgodis och pepparkakor.

– Vi vill bevara jultraditioner och att alla våra elever ska få träffa goa kärleksfulla tomtar. Det känns extra fint att kunna göra något mer för eleverna nu när allt fick ställas in förra året. Vi har bjudit in tomtemor och tomtefar till vår skog för att vi ska få en fin stund tillsammans, säger Sofia Hedberg, rektor på Tuggeliteskolan.

Imorgon fredag 17 december är press varmt välkomna att delta i julfirandet och prata med rektor Sofia Hedberg, elever och tomtarna. Vi bjuder på kaffe.

Tid: 11.00

Plats: Tuggeliteskolans entré, Bärnstensvägen 4, 653 50 Karlstad

För mer information kontakta:

Sofia Hedberg, rektor Tuggeliteskolan, 054-540 31 22

Amanda Karlsson, kommunikatör, 054-540 35 20

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.