Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Ta pulsen på Yrkes-SM:s finalister från Värmland

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Ta pulsen på Yrkes-SM:s finalister från Värmland

Om bara två veckor kommer yrkesskickliga ungdomar från hela Sverige till Karlstad för att göra upp om SM-titlar inom allt från servering till flygteknik. Välkommen att träffa Värmlands 13 finalister på Tingvalla Isstadion där evenemanget snart går av stapeln.

Medverkar på pressträffen gör även Frida Nilsson (C), kommunalråd och ordförande i tillväxtutskottet i Karlstads kommun, Erik Evestam (C), regionråd och ordförande i regionala utvecklingsnämnden i Region Värmland samt representanter från evenemangets projektgrupp.

Dag: Fredag 12 april
Tid: 14.00
Plats: Tingvalla Isstadion (Stadionvägen 4, 653 40 Karlstad)

För mer information, kontakta:

Jan Johansson, lokal projektledare för Yrkes-SM, 070-02 08 269

Om Yrkes-SM

Yrkes-SM är Sveriges största satsning för att öka status, intresse och attraktionskraft för yrken och yrkesutbildningar. Här möts hundratals av Sveriges mest yrkesskickliga ungdomar för att tävla om titeln svensk mästare inom en rad olika yrkesområden. Evenemanget ger dessutom skolelever, vuxenstuderande, yrkesväxlare och allmänt intresserade möjlighet att upptäcka, utforska och prova på ett 60-tal olika yrken. Den 23–25 april kommer Yrkes-SM för första gången till Värmland och arrangeras av Karlstads kommun, Region Värmland och WorldSkills Sweden.

Välkommen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.