Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Sundstabadet först med unik crawlcertifiering

För första gången tilldelas en kommunal badanläggning i Sverige Vansbrosimningens certifiering.

- Det känns otroligt roligt att Vansbrosimningen har uppmärksammat det hårda jobb vi lagt ner för att skapa bästa möjliga crawlkurser för Karlstadsborna, säger Stephan Hammar, verksamhetschef på Sundstabadet.

Certifieringen innebär en kvalitetssäkring av anläggningens kursupplägg, där variationen av crawlkurser med utbildade lärare, tillhör kärnan.

Sundstabadet har erbjudit Karlstadsborna crawlsimning sedan anläggningen nyinvigdes 2013. Utöver certifieringen av verksamhetens crawlkurser har Sundstabadet erhållit ett flertal ytterligare kvalitetsstämplar – exempelvis SSEN 15288-2, den europeiska säkerhetsstandarden som ger kvitto på att anläggningen är säker och trygg.

- Att vi fått ytterligare ett erkännande visar att vi är på helt rätt väg i målsättningen att ge en av landets absolut bästa badupplevelser, säger Stephan Hammar.

Välkommen på pressträff:

Dag: torsdag 10 september 2020

Tid: klockan 12.00

Plats: Stora bassängen på Sundstabadet, samling i receptionen

För mer information kontakta:

Stephan Hammar, verksamhetschef Sundstabadet, 054 - 540 25 17

Tomas Viker, Generalsekreterare Vansbrosimningen, 070 – 319 27 33

Håkan Dahlgren, crawlinstruktör Sundstabadet

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.