Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan:  Speed-dating när vård och omsorg rekryterar sommarpersonal

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Speed-dating när vård och omsorg rekryterar sommarpersonal

Karlstads kommun anordnar speed-dating för att hitta rätt sommarvikarier till vård och omsorg.

Vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun är en av de arbetsgivare i Värmland som anställer flest sommarvikarier. Drygt 300 vikarier behövs för att den ordinarie personalen ska kunna ta semester.

Personlig lämplighet viktigt

Cirka 550 personer har anmält sig och de kommer under rekryteringsdagarna att få information om vad det innebär att jobba inom vård och omsorg samt träffa de chefer som behöver vikarier till sommaren.

– Vi har använt oss av den här speed-dating metoden under flera år och tycker att det är ett framgångsrikt koncept för att hitta bra sommarvikarier till vård och omsorg. Vi går mycket på personlig lämplighet, säger Camilla Ullvén, HR-specialist.

Dag: Måndagen den 26 februari
Tid: Kl.10.00
Plats: Nöjesfabriken

För mer information kontakta:

Camilla Ullvén, HR-specialist på vård- och omsorgsförvaltningen, 054-540 56 02

Camilla Teigen, HR-specialist på vård- och omsorgsförvaltningen, 054-540 55 71

Evelina Bäck, kommunikatör på vård- och omsorgsförvaltningen, 054-540- 56 33

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner


I Karlstads kommun bor över 90 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstad styrs efter valet 2014 av en allians mellan M, L, C, KD och MP. I Karlstads kommun arbetar cirka 7 000 medarbetare för visionen om att skapa god livskvalitet för 100 000 Karlstadsbor.

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.