Gå direkt till innehåll
Civil- och digitaliseringsminister Erik Slottner inledningstalar vid ett evenemang om hållbar digitalisering av offentlig service. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet.
Civil- och digitaliseringsminister Erik Slottner inledningstalar vid ett evenemang om hållbar digitalisering av offentlig service. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Samtal om Thingwalla inleds av civil- och digitaliseringsminister Erik Slottner

Den 18 juni genomförs ett evenemang med samtal om hållbar digitalisering av offentlig service. Dagen öppnas av kommundirektör Ulrika K Jansson innan civil- och digitaliseringsminister Erik Slottner tar vid med en inledning digitalt.

Om Thingwalla

Thingwalla är marknadsplatsen för kreatörer, leverantörer, beställare och användare av offentliga digitala tjänster och kan liknas vid en "app store" för offentlig sektor. Platsen är öppen för alla som kan skapa digitala lösningar vilka förbättrar människors vardag.

I dag är Thingwalla endast en idé. Initiativtagarna inom offentlig och privat sektor ses därför den 18 juni i Karlstad för att bestämma hur visionen Thingwalla ska bli verklighet.

Media hälsas välkomna att delta under samtalet.

Här finns mer information om dagen.

Dag: tisdagen den 18 juni
Tid: 10:00-16:00
Plats: Tingvallagymnasiet i Karlstad

För mer information om dagen, kontakta:

Thomas Wernerheim, utvecklings- och innovationsstrateg, kommunledningskontoret, telefon: 054-540 1227.

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.