Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Residensparken invigs med beachparty

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Residensparken invigs med beachparty

Nu är upprustningen av Residensparken färdig. I samarbete med Centrum Karlstad firar vi att parken är öppen med ett beachparty. I parken har vi skapat strandhäng, öppna gräsytor för picknick och spontanlek, hållbara perenna planteringar och en ny tillgänglig entré.

Under tiden vi har arbetat i parken har den varit avstängd. Den 3 juni tar vi bort avspärrningarna och firar att parken äntligen är öppen igen lagom till sommaren.

DJ och glassutdelning

För att skapa en riktig partystämning kommer DJ Stefan Westling spela och vi kommer att dela ut glass så långt lagret räcker. Varmt välkommen att fira med oss!

Medverkande

Medverkande är teknik- och fastighetsnämndens ordförande Henrik Lander (C) och Louise Thyberg som är projektledare och gestaltande landskapsarkitekt för Residensparken.

Dag: 3 juni

Tid: klockan 11.00

Plats: Residensparken

Invigningen startar klockan 11.00 med tal av Henrik Lander. Sedan startar beachpartyt som håller på till klockan 14.00.

För mer information kontakta:

Louise Thyberg, landskapsarkitekt och projektledare för Residensparken, teknik- och fastighetsförvaltningen, telefon: 054-540 18 27

(Sofia Carlson, kommunikatör, telefon: 054-540 69 87)

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.