Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Premiär för årets pop up-aktiviteter i Karlstad och Molkom

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Premiär för årets pop up-aktiviteter i Karlstad och Molkom

På fredag är det premiär för årets pop up-aktiviteter som ska göra det extra trevligt att besöka Karlstad under sommaren. Det fina röda pianot har redan haft smygpremiär i Molkom.

Karlstad ska vara en stad att trivas i och sedan ett par år tillbaka sätter Karlstads kommun ut pop up-aktiviteter och hängytor som Karlstadsbor och besökare kan ta del av under sommaren.

I år blir temat lek och spel både på Stora torget, i kvarteret Almen och på Hagatorget. Det kommer också att finnas böcker och spel att låna och trevliga sittgrupper att använda för en paus, en fika eller ett trevligt samtal med vänner. I Molkom står det populära röda pianot redan utställt, för andra året i rad.

Golfbana på torget

Välkommen att vara med på fredag när vi inviger årets nyhet – en minigolfbana på Stora torget. Då berättar vi mer om vilka aktiviteter vi satsat på i år för att Karlstadsbor och besökare ska kunna roa sig och ha det lite extra trevligt i centrum under sommaren.

Medverkar gör Monika Bubholz (MP), kommunalråd och andre vice ordförande i teknik- och fastighetsnämnden, som testar den nya banan tillsammans med medarbetare från teknik- och fastighetsförvaltningen.

Dag: Fredag 17 juni

Tid: 11.00

Plats: Stora torget i Karlstad

Varmt välkommen!

För mer information kontakta:

Stefanie Myrin, kommunikationsstrateg, 054-540 46 88

Josefin Wedin, samordnare, 054-540 68 04


Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.