Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: ​Nulägesbild av kommunen och stöd till lokala näringslivet

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: ​Nulägesbild av kommunen och stöd till lokala näringslivet

Välkommen på pressträff där Karlstads kommun ger en nulägesbild och presenterar åtgärder för att stötta de företag som drabbats av effekterna av coronaviruset.

Alla nämnder inom Karlstads kommun har fått i uppdrag av kommunstyrelsen att se över regler och rutiner riktade mot företag och föreningar för att se hur kommunen kan bidra för att lindra effekterna av corona.

Vid en pressträff på onsdag så presenterar vi insatser som kommer att genomföras för att stötta näringslivet samt ger en nulägesbild av kommunens verksamheter kopplat till coronaviruset.

Medverkar på pressträffen gör Per-Samuel Nisser (M), kommunstyrelsens ordförande, Linda Larsson (S), förste vice ordförande i kommunstyrelsen, Frida Pettersson (C), kommunalråd och ordförande i tillväxtutskottet samt Ulf Nyqvist, kommundirektör.

Dag: Onsdagen den 25 mars

Tid: Klockan 11.00

Plats: Vid Solastatyn, i centrala Karlstad

För mer information kontakta:

Linda Olsson, kommunikationsstrateg, telefon 054-540 10 23.

Välkommen!

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.