Gå direkt till innehåll
Sannafältets konstgräsplan, tidigare under hösten 2021. Foto: Karlstads kommun
Sannafältets konstgräsplan, tidigare under hösten 2021. Foto: Karlstads kommun

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Nu inviger vi Sannafältets konstgräsplan

Första arenan inom Karlstads stora arenasatsning står nu redo att invigas – Sannafältets konstgräsplan.

Sannafältets konstgräsplan är en uppvärmd plan för träning och matcher främst för amerikansk fotboll. Carlstad Crusaders och de gymnasiestudenter som har amerikansk fotboll på schemat kommer hjälpa oss med invigningen. Missa inte att se politiker från Karlstads kommun få testa musklerna i amerikansk fotboll tillsammans med dessa ungdomar!

Politikerna är representanter för de sju partier från kommunstyrelsen som gemensamt beslutat om arenasatsningen - Moderaterna, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Centerpartiet, Miljöpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna.

Dag:  måndag 29 november 2021

Tid:  kl 9.15

Plats:  Sannafältets konstgräsplan

Tillfälle att besöka även inomhus- och utomhusarenan

Efter att vi invigt konstgräsplanen kommer det att finnas möjlighet att följa med på en guidad tur på övriga området, att se hur långt arbetet kommit med utomhus- och inomhusarenan. Vi bedömer att invigningen och rundvandringen kommer att vara klara cirka 10.45.

För mer information kontakta:

Katarina Adolfsson, kommunikationsstrateg, 054-540 81 22

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 96 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.