Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Invigning av Stormyrens förskola

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Invigning av Stormyrens förskola

Nu är det dags att inviga nya Stormyrens förskola på Stockfallet och media är välkomna att delta.

Stormyren är en helt ny förskola som består av två våningar med sex avdelningar, tre ateljéer och ett mottagningskök. Både i arkitektur, innemiljö och utemiljö finns inspiration från skogen med jordnära färger och avdelningsnamn med skogsanknytning. Byggnaderna har grön träpanel som även återkommer i bullerplanket som skyddar utemiljön. Utemiljön är väl tilltagen, kuperad och består av flera olika lekmiljöer. Förskolan jobbar med ett projekterande arbetssätt där barnens intressen tas tillvara.

På invigningen deltar Lina Larhult, ordförande i barn- och ungdomsnämnden, Anders Tallgren, ordförande i stadsbyggnadsnämnden, rektor, barn och medarbetare. Det blir också besök av barnmusikprofilen Kerstin Andeby som sjunger ihop med barnen.

Under invigningen bjuds det på fika som barnen bakat tillsammans med förskolans hälsopedagog och det finns möjlighet till en rundtur i de nya fina lokalerna.

Tid: Fredag 1 september klockan 10:00
Plats: Kråkmyrsgatan 3, Stockfallet

För mer information kontakta:

Kristina Wictorin, rektor Stormyrens förskola, 054 – 540 32 40
Amanda Karlsson, kommunikatör, 072 - 710 77 92

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.