Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Filminspelning Oskar Sternulf

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Filminspelning Oskar Sternulf

Oskar Sternulfs föreställning Komma ut kommer att visas digitalt av Karlstads kommun under prideveckan. Välkommen att titta in under inspelningen och träffa Oskar.

Komma ut är en pjäs om rädslor, fördomar och en helt vanlig kille. Det är en intim och humoristisk föreställning. Vi får följa den homosexuelle killen Andreas och hans första tankar kring sin sexualitet, hur vännerna tar det och hur en hel värld kan vändas upp och ner när familjemedlemmar inte accepterar en för den man är. Oskar Sternulf mottog RFSL Stockholms Regnbågspris 2020.

Karlstads kommun har under många år jobbat för att hbtq-personer ska känna sig både välkomna och trygga i Karlstad. Visningen av föreställningen är en del i Karlstads kommuns arbete för att bidra till ett inkluderande samhälle där man får älska vem man vill.

Dag: 210819

Tid: 14:00

Plats: Karlstad KCCC vi möts upp utanför huvudentrén.

För mer information kontakta:

Niklas Wikström (L), kommunalråd och ordförande i Mångfaldsforum, 070-001 82 00

Camilla Kullander, kommunikationsstrateg, 070-020 84 62

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.