Gå direkt till innehåll
Olof Wretling. Foto: Andreas Nilsson.
Olof Wretling. Foto: Andreas Nilsson.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Diagnoserna i mitt liv med Olof Wretling inviger Globala Karlstad


Olof Wretling, komiker, författare och skådespelare, inviger Globala Karlstad med den digitala föreställningen Diagnoserna i mitt liv på karlstad.se. Föreställningen handlar om identitet och att låta människor vara som de är.

Föreställningen sänds måndagen den 18 oktober klockan 19.00 på karlstad.se. Men redan klockan 08.45 samma dag så bjuder vi in pressen till inspelningen av föreläsningen som sker på UNO med elever från Tingvallagymnasiet i publiken.

Föreställningen med Olof Wretling är startskottet för Globala Karlstad – två veckor då Karlstads kommun sätter fokus på globala frågor som inkluderar både social- och miljömässig hållbarhet. Det blir allt från föreläsningar och chokladprovning till second hand-runda.

Invigningstalar gör Frida Pettersson (C), kommunalråd, och efter föreställningen finns möjlighet att prata med Olof Wretling.

Dag: måndagen den 18 oktober

Tid: klockan 08:45 startar föreställningen, som pågår till cirka klockan 09.45. Efter föreställningen finns möjlighet att ställa frågor till Olof Wretling.

Plats: UNO, Ungdomens hus, Västra Torggatan 16.

Karlstads kommun är en kommun som tänker globalt men agerar lokalt. Det handlar om att vi i vårt arbete ska bidra till FN:s 17 globala mål och Agenda 2030. Den 18–30 oktober är globala frågor i fokus när Karlstads kommun arrangerar Globala Karlstad. Syftet är att inspirera Karlstadsborna att agera lokalt och på så vis påverka globalt, både i det stora och det lilla.

Läs mer om programmet på karlstad.se/globalakarlstad

För mer information kontakta:

Tobias Skönnemark, projektledare, 054-540 10 34.
Linda Olsson, kommunikationsstrateg, 070-668 50 21.

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.