Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Daglig verksamhet Kvarteret Tigern flyttar in i Herrhagskyrkan

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Daglig verksamhet Kvarteret Tigern flyttar in i Herrhagskyrkan

På måndag flyttar daglig verksamhet en Kvarteret Tigern in de nyrenoverade lokalerna som rymmer en musikstudio, bio- och solrum och mycket mer.

Herrhagskyrkan genomgått en ordentlig renovering senaste året. Dova tidstypiska sjuttiotalsfärger har fått lämna plats åt ljusa väggar för att anpassas för lokalens nya syfte. De invändiga tegelväggarna har bevarats och nya dörrar i samma stil som de gamla har satts in. Hela byggnaden har tillgänglighetsanpassats och den gamla hissen har bytts ut mot en ny.

Den ursprungliga kyrksalen har delats in i två stora salar. Den ena ska fungera som samlingssal och den andra har en stor scen som ska skapa möjligheter för sång, musik och föreställningar. I källaren finns biorum, skaparverkstad och musikstudio. Och den fina fönstermålningen i kyrksalen finns fortfarande kvar.

Pressträffen sker utomhus, där får du möjlighet att ställa frågor om den nya verksamheten. Lokalen fotograferas invändigt i förväg av kommunikatör på vård- och omsorgsförvaltningen. Bilderna skickas ut vid förfrågan.

Håll avstånd och vänta på din tur. Varmt välkommen!

Medverkande:

  • Christian Holm Barenfeld, ordförande vård- och omsorgsnämnden
  • Maria Falk, enhetschef daglig verksamhet Kvarteret Tigern
  • Personal från Kvarteret Tigern
  • Eventuellt deltagare från daglig verksamhet

Dag: Måndag 3 maj

Tid: Klockan 10.00

Plats: Herrhagsgatan 31

För bilder och mer information kontakta:

Eric Lindgren, kommunikatör, vård- och omsorgsförvaltningen, 054-540 76 30, eric.lindgren@karlstad.se

Korosh Akbarzadeh, projektledare, teknik- och fastighetsförvaltningen, 054-540 67 80

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 96 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.