Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Bred samverkan ska få idéer att växa

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Bred samverkan ska få idéer att växa

Finns det en företagsidé som gror eller en tanke som behöver näring för att växa? Idéverket Värmland vill hjälpa enskilda och företag att få rätt förutsättningar och energi att ta sin idé vidare.

Samarbetet Idéverket Värmland representeras av Karlstads kommun, Karlstad Innovation Park, Nyföretagarcentrum, Almi, Drivhuset och Coompanion som alla jobbar för att främja entreprenörskap och företagande i Värmland.

Genom Idéverket Värmland samlas aktörer som arbetar med företagsstöd och entreprenörskap och kan gemensamt bidra till att skapa mod och sänka trösklar för idébärare och företag.

På plats i Mitt i City-gallerian under våren

Via samarbete med Mitt i City kommer Idéverket Värmland att finnas på plats i gallerian sista torsdagen i månaden hela våren. Välkommen att träffa oss vid premiärtillfället den 26 januari.

Dag
: torsdagen den 26 januari, 2023.
Tid:
klockan 11.30-13.30
Plats
: entréplan, Mitt i City-gallerian

För mer information kontakta:

Rose-Marie Andersson, näringslivsutvecklare, telefon 054-540 12 95
(Emelie Wastelius, kommunikationsstrateg, telefon 054-540 10 26)

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 96 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.