Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Ännu en sommar i Kvarteret Almen

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Ännu en sommar i Kvarteret Almen

Vi upprepar förra årets succépremiär i Kvarteret Almen och välkomnar tillbaka Visklubben Hallen och Värmlandsarkiv även i år. Från och med 2 juli sjuder Almen av liv igen. Välkommen till Karlstadsrummet torsdag 28 juni 12.30 så berättar vi mer.

Visklubben Hallen berättar om sitt sommarprogram Sommar i Almen. Sommar i Almen innehåller konserter och konst i Kvarteret Almen. Varje vecka arrangeras konserter, allsångskvällar och konstutställningar i Karlstads äldst bevarade kvarter.

- Vi hoppas precis som förra året att många kommer och upplever både den unika miljön och de trevliga arrangemangen. Från 2 juli får Karlstadsborna ett nytt ställe att hänga på – där det mesta finns i form av kaffe, musik och historia, säger Birgitta Collvin, kultursamordnare, Karlstads kommun.

Karlstads kommun avslöjar också en glad nyhet kopplat till Sommar i Almen.

Dag: Torsdag 28 juni

Tid: 12.30

Plats: Karlstadsrummet, Bibliotekshuset

För mer information kontakta:

Birgitta Collvin, kultursamordnare, Karlstads kommun
Telefon: 054-540 24 38
E-post: birgitta.collvin@karlstad.se

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.