Gå direkt till innehåll
Rallyprofilen Tina Thörner tillsammans med hemtjänstmedarbetare.
Rallyprofilen Tina Thörner tillsammans med hemtjänstmedarbetare.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Åk hemtjänstbil med Tina Thörner

Vill du åka hemtjänstbil med rallyprofilen Tina Thörner som kartläsare? Välkommen på pressträff nu på onsdag den 17 november!

Denna vecka börjar Karlstads kommuns hemtjänst använda den app som ska hjälpa medarbetarna till minskad miljöpåverkan och ökad trafiksäkerhet under alla bilresor.

På pressträffen visar vi appen som utvecklats speciellt för vård- och omsorgsförvaltningen i Karlstads kommun. Media får chansen att åka bil med hemtjänsten och Tina Thörner för att se hur appen fungerar i praktiken.

Medverkar på pressträffen gör Tina Thörner, rallyprofil, Christian Holm Barenfeld (M), vård- och omsorgsnämndens ordförande, Mikaela Igelström, projektledare, och hemtjänstpersonal.

Bakgrunden är att vård- och omsorgsnämnden har beslutat att satsa cirka en miljon kronor på att utbilda hemtjänstpersonal i bilkörning och anlitat Tina Thörner som utbildare.

Dag: Onsdag den 17 november
Tid: Klockan 10.00
Plats: Tingvallagatan 1 C

För mer information kontakta:
Tina Thörner, rallyprofil, 076-8224050
Christian Holm Barenfeld (M), ordförande vård- och omsorgsnämnden, 070-6210821
Mikaela Igelström, projektledare och enhetschef, 070-6603085
David Falk, kommunikatör, 070-0010134

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 95 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. I Karlstads kommun arbetar över 7 000 medarbetare för visionen om ett bättre liv i solstaden.