Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan 19/4: Nyanlända som vill bli kockar möter arbetsgivare över en husmansrätt!

Pressmeddelande -

Pressinbjudan 19/4: Nyanlända som vill bli kockar möter arbetsgivare över en husmansrätt!

Hotellen i Karlstad behöver rekrytera kockar. Under dagen möts blivande kockelever och arbetsgivare i köket för att lära känna varandra.

Bakgrunden till mötet är att VISITA, branschorganisation för hotell och restaurang och arbetsförmedlingen samarbetar med Projektet Match2job som har i uppgift att samordna utbildningar för nyanlända kopplade till bristyrken och efterfrågan från näringslivet.

Under dagen deltar Match2Job projektledning Karlstad och Hammarö, nyanlända personer inom etableringen, arbetsgivare från besöksnäringen hotellkedjor i Karlstad, yrkesverksam kock, yrkeslärare och Match2Jobs arbetsförmedlare.

Match2Job är ett samarbets- och kompetensförsörjningsprojekt mellan ESF- Europeiska Socialfonden, arbetsförmedlingen, kommunerna, Företagarna i Värmland, handelskammaren i Värmland, och LO-distrikten Örebro och Värmland.

Dag:torsdag 19 april.

Tid:13.00-16.00.

Plats:Astar, Karlbergsgatan 2, Karlstad.

För mer information kontakta:

Projektledare Match2Job Anna Thorén, Karlstad, 073-809 36 26.

Projektledare Match2Job Annika Axelsson Hammarö 054-51 56 19.

Lotta Kruse Hotelldirektör Scandic Winn 070-973 53 60.

Välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.