Gå direkt till innehåll
Polisanmälan gällande vassa föremål på Örnäsbadet

Pressmeddelande -

Polisanmälan gällande vassa föremål på Örnäsbadet

Idag påträffades fynd av tre vassa föremål vid Örnäsbadet. Händelsen är polisanmäld.

Alla kommunens badplatser är synade inför badsäsongen och görs kontinuerligt vid behov även under pågående säsong. Dykare är nu i färd med att syna av Örnäsbadet och säkerställa att fler föremål inte finns. Badplatsen är för närvarande avspärrad. Arbetet beräknas vara klart under dagen.

Tänk alltid på att iaktta försiktighet vid bad och dyk och rapportera om farliga föremål eller något annat misstänkt skulle hittas.

-Ibland har denna typ av upptäckter naturliga förklaringar, men i det här fallet kan vi inte utesluta att det är gjort med den mänskliga faktorn bakom. Därav väljer vi inte att bara informera om att alltid vara uppmärksam och iaktta försiktighet vid bad och dyk, utan också självklart att polisanmäla händelsen, säger Marianne Fröding,

Kontaktpersoner:

Marianne Fröding, teknik- och fastighetsförvaltningen, 054-540 68 90

Ämnen

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.