Gå direkt till innehåll
 Över 600 lediga sommarjobb

Pressmeddelande -

Över 600 lediga sommarjobb

I dag, i samband med den årliga jobbmässan Hotspot på Karlstads universitet, släpper koncernen Karlstads kommun sina sommarjobb. I sommar finns över 600 lediga jobb för den som vill vara med och göra skillnad.

Vill du jobba som tågchaufför till rundturståget i Mariebergsskogen, vårdbiträde, marknadsassistent på Karlstads El- och Stadsnät, socialsekreterare, informatör på Vattentornet på Kronoparken, boendestödjare, eller som biståndsbedömare? Det finns också lediga jobb som till exempel kafémedarbetare, rehabassistent, kock och ekonomibiträde, ekonomiadministratör, vågskötare, stödassistent och simlärare. Sommarjobben är varierande och tillsammans är du med och skapar bra dagar för Karlstadsborna.

- Karlstads kommuns förvaltningar och bolag har över 7 000 medarbetare och vår verksamhet pågår året runt. Därför behöver vi anställa många extra medarbetare under sommarmånaderna, säger HR-direktör Gunilla Nilsson. Till många sommarjobb söker vi universitetsstudenter som är mitt i sin utbildning och därför släpper vi våra jobb just på Hotspot. Ett sommarjobb kan leda till fortsatta spännande arbeten inom koncernen.

Läs mer på karlstad.se/jobbahososs

Karlstads kommuns sommarjobb samlas i en särskild folder som delas ut i Karlstads kommuns monter på Hotspot. Mer information om varje enskilt jobb och hur ansökan går till finns på karlstad.se/jobbahososs.

- Karlstads kommun tar också varje sommar emot över 1 000 gymnasieelever och erbjuder dem feriearbete i treveckorsperioder. Men då handlar det om praktik och ska inte förväxlas med de 600 jobb vi går ut med nu, säger Gunilla Nilsson.

För mer information kontakta:

Christina Höök, arbetsgivarenheten, Karlstads kommun, 0705-29 70 98 

Gunilla Nilsson, HR-direktör, Karlstads kommun, 0700-20 84 26

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.