Gå direkt till innehåll
Ny mötesplats på Ilanda öppnar

Pressmeddelande -

Ny mötesplats på Ilanda öppnar

Mötesplatsen Ilanda är redo att slå upp dörrarna 16 februari.

Det är med stor glädje kultur- och fritidsförvaltningen vill informera om att en ny mötesplats på Ilanda kommer öppna i februari. Mötesplatsen kommer drivas av personal från Tolvmansgatans fritidsgård och till en början ha öppet på onsdagar mellan 15.00-21.00. Den nya mötesplatsen Ilanda finns på Odalvägen 50, i Öppna förskolans lokaler.

Till oss kan besökare från årskurs 7 komma efter skoltid och umgås. Hos oss kan man fika, vara kreativ, spela sällskapsspel, baka, vara med på uteaktiviteter, få läxhjälp, söka pengar till egna events och mycket mer.

Mötesplats Ilanda slår upp dörrarna kl.15.00 16 februari.

För Johanna Larsson (M), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden, är öppnandet av den nya mötesplatsen för ungdomar på Ilanda nu i februari särskilt välkommet:

- Det är extra viktigt just nu i pandemitider att vi har öppna mötesplatser för ungdomar. Vi vet att den psykiska ohälsan ökar och det behövs vuxna som finns till hands både för uppmuntran till att göra aktiviteter och som stöd.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför till en början begränsad verksamhet inomhus fram till dess Folkhälsomyndigheten meddelar annat.

För mer information kontakta:

Johanna Larsson (M), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden, 054-540 29 31

Jonas Kristiansson, fritidsledare Tolvmansgatans fritidsgård, 054-540 2377, jonas.kristiansson@karlstad.se

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kommunen med den glada solen som symbol

I Karlstads kommun bor nu drygt 97 000 invånare. Här finns ett blomstrande näringsliv och ett rikt utbud av upplevelser, natur, kultur och idrott. Karlstads kommun har cirka 8 000 medarbetare som alla arbetar för visionen om ett bättre liv i solstaden.